Siedem starannie dobranych smaków na siedem dni tygodnia. Chrupaki to najlepsze połączenie ciemnych mąk: pszennej graham, razowej żytniej; naturalnych ziaren: słonecznika, dyni, sezamu, lnu i dodatków: sera Ementaler, suszonych pomidorów, bazylii i innych. Wybierz swojego faworyta!
WYBIERZ PRODUKT
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 22,5 g - 1 kromka
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1859,6 / 444,4
418,4 / 100,0
5,0 %
Białko
15,9 g
3,6 g
Węglowodany
58,9 g
13,2 g
w tym cukry
0,9 g
0,2 g
0,4 %
Tłuszcze
15,4 g
3,5 g
5,0 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,8 g
0,4 g
2,0 %
Błonnik pokarmowy
6,1 g
1,4 g
Sód
0,7 g
0,16 g
6,9 %
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 25 g
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1859,2 / 444,3
464,8 / 111,1
5,6 %
Białko
15,9 g
4,0 g
Węglowodany
58,9 g
14,7 g
w tym cukry
0,9 g
0,2 g
0,4 %
Tłuszcze
15,4 g
3,9 g
5,5 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,8 g
0,4 g
2,2 %
Błonnik pokarmowy
6,1 g
1,5 g
Sód
0,7 g
0,18 g
7,6 %
Indywidualne zapotrzebowanie na składniki odżywcze poszczególnych osób może być wyższe lub niższe w zależności od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej oraz innych czynników. * % GDA = % Wskazanego Dziennego Spożycia dla osoby dorosłej.
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 22,5 g - 1 kromka
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1849,7 / 442,0
416,2 / 99,5
5,0 %
Białko
15,8 g
3,6 g
Węglowodany
59,5 g
13,4 g
w tym cukry
1,2 g
0,3 g
0,6 %
Tłuszcze
15,0 g
3,4 g
4,8 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,7 g
0,4 g
1,9 %
Błonnik pokarmowy
5,8 g
1,3 g
Sód
0,7 g
0,16 g
6,8 %
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 25 g
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1849,1 / 441,9
462,3 / 110,5
5,5 %
Białko
15,8 g
4,0 g
Węglowodany
59,5 g
14,9 g
w tym cukry
1,2 g
0,3 g
0,6 %
Tłuszcze
14,9 g
3,7 g
5,3 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,7 g
0,4 g
2,1 %
Błonnik pokarmowy
5,8 g
1,4 g
Sód
0,7 g
0,18 g
7,6 %
Indywidualne zapotrzebowanie na składniki odżywcze poszczególnych osób może być wyższe lub niższe w zależności od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej oraz innych czynników. * % GDA = % Wskazanego Dziennego Spożycia dla osoby dorosłej.
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 22,5 g - 1 kromka
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1852,8 / 442,7
416,9 / 99,6
5,0 %
Białko
15,9 g
3,6 g
Węglowodany
58,5 g
13,2 g
w tym cukry
1,0 g
0,2 g
0,5 %
Tłuszcze
15,6 g
3,5 g
5,0 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
2,1 g
0,5 g
2,4 %
Błonnik pokarmowy
5,8 g
1,3 g
Sód
0,7 g
0,16 g
6,9 %
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 25 g
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1852,4 / 442,7
463,1 / 110,7
5,5 %
Białko
15,9 g
4,0 g
Węglowodany
58,5 g
14,6 g
w tym cukry
1,0 g
0,3 g
0,5 %
Tłuszcze
15,6 g
3,9 g
5,6 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
2,1 g
0,5 g
2,7 %
Błonnik pokarmowy
5,8 g
1,4 g
Sód
0,7 g
0,18 g
7,6 %
Indywidualne zapotrzebowanie na składniki odżywcze poszczególnych osób może być wyższe lub niższe w zależności od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej oraz innych czynników. * % GDA = % Wskazanego Dziennego Spożycia dla osoby dorosłej.
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 22,5 g - 1 kromka
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1741,6 / 416,2
391,9 / 93,6
4,7 %
Białko
17,6 g
4,0 g
Węglowodany
55,1 g
12,4 g
w tym cukry
0,8 g
0,2 g
0,4 %
Tłuszcze
13,7 g
3,1 g
4,4 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
4,8 g
1,1 g
5,4 %
Błonnik pokarmowy
4,8 g
1,1 g
Sód
0,9 g
0,20 g
8,4 %
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 25 g
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1741,4 / 416,1
435,3 / 104,0
5,2 %
Białko
17,6 g
4,4 g
Węglowodany
55,1 g
13,8 g
w tym cukry
0,8 g
0,2 g
0,4 %
Tłuszcze
13,7 g
3,4 g
4,9 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
4,8 g
1,2 g
6,0 %
Błonnik pokarmowy
4,8 g
1,2 g
Sód
0,9 g
0,22 g
9,3 %
Indywidualne zapotrzebowanie na składniki odżywcze poszczególnych osób może być wyższe lub niższe w zależności od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej oraz innych czynników. * % GDA = % Wskazanego Dziennego Spożycia dla osoby dorosłej.
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 22,5 g - 1 kromka
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1809,4 / 432,4
407,1 / 97,3
4,9 %
Białko
16,7 g
3,8 g
Węglowodany
56,3 g
12,7 g
w tym cukry
1,1 g
0,2 g
0,5
Tłuszcze
15,3 g
3,4 g
4,9 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
3,8 g
0,8 g
4,2 %
Błonnik pokarmowy
5,2 g
1,2 g
Sód
0,8 g
0,18 g
7,5 %
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 25 g
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1809,1 / 432,3
452,3 / 108,1
5,4 %
Białko
16,7 g
4,2 g
Węglowodany
56,3 g
14,1 g
w tym cukry
1,1 g
0,3 g
0,6 %
Tłuszcze
15,3 g
3,8 g
5,5 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
3,8 g
0,9 g
4,7 %
Błonnik pokarmowy
5,2 g
1,3 g
Sód
0,8 g
0,20 g
8,3 %
Indywidualne zapotrzebowanie na składniki odżywcze poszczególnych osób może być wyższe lub niższe w zależności od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej oraz innych czynników. * % GDA = % Wskazanego Dziennego Spożycia dla osoby dorosłej.
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 22,5 g - 1 kromka
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1904,9 / 454,4
428,6 / 102,2
5,1 %
Białko
16,6 g
3,7 g
Węglowodany
55,1 g
12,4 g
w tym cukry
0,9 g
0,2 g
0,4 %
Tłuszcze
16,6 g
3,7 g
5,3 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,9 g
0,4 g
2,1 %
Błonnik pokarmowy
6,5 g
1,5 g
Sód
0,7 g
0,16 g
6,9 %
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 25 g
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1904,4 / 454,3
476,1 / 113,6
5,7 %
Białko
16,6 g
4,2 g
Węglowodany
55,2 g
13,8 g
w tym cukry
0,9 g
0,2 g
0,5 %
Tłuszcze
16,6 g
4,2 g
5,9 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,9 g
0,5 g
2,4 %
Błonnik pokarmowy
6,5 g
1,6 g
Sód
0,7 g
0,18 g
7,6 %
Indywidualne zapotrzebowanie na składniki odżywcze poszczególnych osób może być wyższe lub niższe w zależności od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej oraz innych czynników. * % GDA = % Wskazanego Dziennego Spożycia dla osoby dorosłej.
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 22,5 g - 1 kromka
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1728,8 / 413,1
389,0 / 93,0
4,6 %
Białko
17,3 g
3,9 g
Węglowodany
54,5 g
12,3 g
w tym cukry
1,0 g
0,2 g
0,4 %
Tłuszcze
13,4 g
3,0 g
4,3 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
4,8 g
1,1 g
5,4 %
Błonnik pokarmowy
4,8 g
1,1 g
Sód
0,9 g
0,21 g
8,8 %
Wartości odżywcze na:
100 g
na porcję 25 g
GDA w 1 porcji*
Wartość energetyczna kJ/kcal
1728,5 / 413,1
432,1 / 103,3
5,2 %
Białko
17,3 g
4,3 g
Węglowodany
54,5 g
13,6 g
w tym cukry
1,0 g
0,2 g
0,5 %
Tłuszcze
13,4 g
3,4 g
4,8 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
4,8 g
1,2 g
6,0 %
Błonnik pokarmowy
4,8 g
1,2 g
Sód
0,9 g
0,23 g
9,8 %
Indywidualne zapotrzebowanie na składniki odżywcze poszczególnych osób może być wyższe lub niższe w zależności od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej oraz innych czynników. * % GDA = % Wskazanego Dziennego Spożycia dla osoby dorosłej.